Dit hus som sikkerhed

Selv hvis du ikke ønsker at tilbyde dit hjem eller enhver anden ejendom til långivere som sikkerhed, kan du gøre værker, hjem forbedring, hvis du benytte usikrede hjem forbedring lån. Dette lån er specielt designet til folk, der ikke kan lide at risikere deres ejendom til frygten for tilbagelevering. Usikrede hjem forbedring lån kan anvendes til mange formål såsom at tilføje en etagers hus, maleri, VVS, istandsættelse osv.

Som ingen sikkerhedsstillelse tilbydes til långivere, kredit rapport, credit score og finansielle formåen af låntager spiller en afgørende rolle i benytter usikrede hjem forbedring lån. I mangel af sikkerhedsstillelse tilbyde risiko involveret i lånet stiger. For at mindske risikoen, se långivere først kredit score for låntager. Långivere overveje en kredit score på 620 og derover så sikkert og risiko fri for at tilbyde lån til sådanne låntagere. Så bør for at benytte usikrede hjem forbedring lån låntagere se på deres kredit score. Hvis kredit score ikke er godt nok så gøre bestræbelser på at forbedre det ved at betale off let gæld og tilføjer det i rapporten. Dette kan øge din kredit score.

Der er tre store kreditvurderingsbureauernes aktiviteter nemlig Equifax, Experian og Transunion. FICO score på Experion giver reelle billede af låntagers troværdighed.

Din finansielle status og lån tilbagebetaling kapacitet tæller også meget i benytter usikrede hjem forbedring lån. Du skal give bevis for din stabil indtægtskilde og vise at du er i stand til at betale de månedlige afdrag og hovedstolen på lånet. Når långivere er tilfreds med din finansielle situation, bliver at få usikrede hjem forbedring lån lettere her.

Långivere tilbyde usikrede hjem forbedring lån til låntagere overalt i rækken af 500 til 25.000 afhængigt af troværdighed og tilbagebetaling kapacitet af låntager. Lånet gives normalt for en tilbagebetaling af 6 10 år.

Usikrede hjem forbedring lån kommer med en højere rente, fordi långiveren ikke tilbydes nogen sikkerhedsstillelse og långiver har til at dække udgifter til forsikringer, der er truffet for at beskytte långiver, hvis låntageren ikke betaler lånet tilbage. Rente, men kan bragt ned, hvis låntageren gælder for lånet online og ud af mange lån pakker låntager kan valgte den ene med lavere rente.

Låntagere skal sikre at dem at lånebeløbet er inden for deres repaying kapacitet, så de ikke falder i en gældsfælde. De skal også betale månedlige afdrag i tid. Denne måde lånet vil tilføje til din finansielle styrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.