Ved hjælp af en baby hånd og fodaftryk som en gave?

Jeg er sikker på, at du har været i en situation, hvor du ikke vidste, hvad de får for dine forældre eller din mor og far i loven. Måske det var deres fødselsdag eller måske var det til jul eller måske du bare ønskede at give dem en gave. Ikke desto mindre kan det sommetider være en udfordring at finde en gave, der er overkommelig og som de vil være glad for, at de fik.

Hvis du er en forælder selv (helst hvis du har et barn i alderen 0-6 år) så har du nu en nem at lave, billig og endnu værdifulde gave at give. Og den bedste del er, at du kan tilbringe tid med dit barn, og han/hun vil tænke, at det er sjovt at gøre.

Gaven er at skabe en unik baby hånd og fodaftryk (eller et barn hånd og fodaftryk hvis dit barn er ikke en baby). Det er let at gøre, hvis du vælger at købe en souvenir kit fra en lokal butik eller på internettet. Hvis du går til internettet så være klar over, at det tager tid for butikken for at skibet kit til dig.

Når du har kit derhjemme er du klar til at begynde at gøre en baby håndaftryk, en baby fodaftryk eller måske endda begge dele. Brug din fantasi og lad din fantasi løbe vild. Bruge farver, hvis du er den kunstneriske type eller holde det i plain farver, hvis du er den mere konservative type.

De store ting om en håndaftryk eller et fodaftryk er, at det altid vil være entydigt. Ingen kan skabe et print, der er nøjagtig det samme som dit barns hænder og fødder er meget unik. For det andet vil jeg vædde på, at dine forældre eller din mor og far i loven vil blive begejstret for at få en lille souvenir mindet om deres barnebarn eller datter.

Hvis dette er første gang, du nogensinde har gjort, et håndaftryk eller et fodaftryk kan du købe mere end én kit. Det er ikke svært at gøre, som de fleste kits har en forklaring inde men hvis du gør noget forkert du nødt til at køre til butikken for at få en anden kit eller købe en anden på internettet (og vente på at ankomme).

Et kit er kun én måde at gøre en håndaftryk eller et fodaftryk, men der er andre måder, der er mere kreative, sjove og unikke. Faktisk er kit løsning slags “den nemme vej ud”. Hvis du føler at du kunne gøre mere end blot et kit print så jeg vil opfordre dig til at komme til mit websted for at se nogle af de andre indstillinger, der er tilgængelige for dig.

Uanset hvilken vej vælger du at gå, jeg kan forsikre Dem om, at baby håndaftryk eller fodaftryk bliver en gave, at bedsteforældrene vil holde på at i de kommende år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.