Native American Indian kunst træ udskæringer af Pacific Northwest

Native American Indian kunst i den amerikanske southwest domineres af den storslåede keramik og smykker i regionen. Når det kommer til regionen Pacific Northwest, som dækker staterne i Oregon, Washington, British Columbia (Canada) og den sydlige del af Alaska, er Native American kunsten her det meste træ udskæringer. Dette er ikke overraskende, da i modsætning til den sydvestlige ørken, Pacific Northwest er rigelige med skove, som har givet træ som råmateriale for regionens Native American Indian kunst.

Træsnit af Pacific Northwest indiansk kunst kommer i mange forskellige former. De enorme totempæle, som er hugget på hele træstammer er nok den mest berømte. Helt sikkert den mest almindelige form for Pacific Northwest Native American samtidskunst er plak træskærerarbejde. De hele række af Pacific Northwest Native American Indian kunst emner herunder ørne, ravne, thunderbirds, bjørne, er spækhuggere og salmons hugget som Platter til at hænge på væggen. Et mere komplekst projekt og normalt højere prissat ville være de masker, der er også hugget ud af træ. Pacific Northwest Native American kunstnere laver nogle af de mest slående aboriginal masker i verden.

Kreative kunstnere og carvers fra denne region har også brugt træ for at udelade skåle, pagajer, rangler og kasser, som er alle mesterligt dekoreret med Pacific Northwest Native American Indian designs. Nogle carvers har endda hugget flere daglige objekter, såsom Brevåbnere af træ igen dekoreret med områdets indfødte motiver. Selv om ikke begrænse sig til blot træ, Pacific Northwest Native American kunstnere også gøre kunsttryk, malerier og ædle metaller smykker men samlede træ er stadig den mest almindelige materiale, der anvendes i deres kunstværker.

Pacific Northwest stil af Native American Indian kunst er stadig ukendt for mange dele af Nordamerika og resten af verden, men dette vil helt sikkert ændre som 2010 vinteren-OL i British Columbia tilgange. Verden vil se British Columbia og som besøgende til denne canadiske provins har allerede bemærket, der er fine eksempler på Pacific Northwest Native American Indian kunst overalt man går i vestkysten af Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.