Hvordan man bruger indhold at køre 30.000 ivrige købere til dit websted For gratis

Skrivning artikel er en af de beviste måder at fremme din forretning og ekspertise. Uanset om du lige er startet eller har lang tid oplevelser online er det noget du skal bruge.

Her er hvorfor, de vigtigste grund til at mennesker kommer til internettet søger oplysninger, hvis det hvad de ønsker så bare give det til dem.

Den største fordel ved at skrive og udgive din egen artikel

Den største fordel ved at skrive og udgive din egen artikel er du kan opløfte din status som ekspert i forholdsvis små beløb af gange. Og det er mere sandsynligt for din prospect kunder til at købe dit produkt, da du har vist din ekspertise.

Ikke glemme at nævne af indgående links, der vil hjælpe boost din ranking op på søgemaskinen. Hvis du gør dit job godt, tage tillid, der vil være 4-7 PR steder, der vil sætte din artikel på deres site og dermed drive mere trafik til din faktiske websted, hvilket betyder flere penge til dig.

7 PR er det begreb, der stammer fra google til at måle betydningen af dem hjemmeside er der beviser at dit websted vil blive indekseret omkring 72 timer, når du får et link fra relevante websted som har 6-7 PR. Du kan bruge Googles værktøjslinje, som kan downloades frit fra google’s hovedside at kontrollere PR på visse websted.

Ting at huske er, Sørg for, at du skriver noget som værdifuldt og ikke bare sætte åbenlys reklame.

Hvor man kan finde din artikel ideer

Hvis du ikke ved hvad jeg skal skrive til, kan du gøre nogle forskning gennem din favorit search engine bare skrive i et passende vilkår.

En anden måde er du kan gøre nogle forskning gennem mange af “artiklen mapper” for din skriftlige kilder og skrive i dine egne ord.

Eller du kan skrive i “e-bog biblioteker”, og Søg efter et emne, der appellerer din branche. Der er en masse gode ting der.

Og i de senere år er der en ny trend kaldet offentlige domænenavn, hvor du kan bruge gamle materiale, der har været endte ophavsretten. Du kan bruge det som en kilde til din artikel. Netop skrive i “public domain” på din foretrukne søgemaskine.

Betale for premium indhold eller private label artikel kan være den hurtigste løsning til at starte din artikel marketing kampagne. Private label artikel er en ret til at offentliggøre visse artikel med dit navn, indlejret som forfatter af artiklen. Hvis du tager skal denne rute bare huske at igen skrive artiklen i dine egne ord. Det vil ikke være fornuftigt, hvis 1000 mennesker offentliggøre præcis samme artikel med dig.

The Secret til at skrive din egen artikel

The secret til at skrive din egen artikel er skrive på samme måde som du ville tale med din bedste ven. Bare visualisere, din bedste ven er foran dig, og hun beder dig om at forklare nogle emne i dit område af ekspertise.

Hvad hvis jeg ikke kan lide at skrive

Måske føler nogle af jer bare ikke skriver, grunden til du kan gå til et sted som elance.com og leje en ghostwriter til at skrive for dig.

Vær forsigtig, når udvalgt til hvem du ønsker at give denne opgave. Du ønsker ikke at bruge hundredvis af dollars bare for at vide, at du ikke kan lide forfatterens værker.

Bede dem om deres tidligere værker og se om du kan lide deres stil eller ej. Du kan også bede om udtalelse fra flere personer, der har arbejdet med dem.

Hvordan til at afsløre din artikel foran tusindvis af mennesker natten over

Senere når du er færdig med at skrive, kan du sende din artikel til “artikel mapper” og “artikel annoncering lister”. Dette er 2 steder, hvor din artikel kan få instant eksponering for tusinder af ivrige indhold søgere. Bare gøre nogle forskning via søgemaskine ved hjælp af 2 søgeord over for nogle steder, du ønsker at indsende din artikel til.

Indhold søgepersoner er gruppen af mennesker, der søger efter nyttige indhold de kan bruge på deres hjemmeside, ezine eller blog. Mange af dem gør det i formålet med:

-at få indtægter fra google ad sense

-at få høj rang i search engine

-til deres nyhedsbrev indhold

-udvikle igangværende forhold gennem deres blog

Og mere…

Hvis du har nogle budget til hurtigere og fritage dig selv fra tidskrævende kedelige opgaver kan du bruge software eller artikel indsendelse service. Især, fordi artikel indsendelse service ofte har udvidet netværk af indholdsudgivere. Således kan forudsat, at du bruger rigtige service, du forvente at se nogle resultater i 1 uge.

Hvordan til at fortælle folk om dig selv og din virksomhed

Glem ikke at skrive din signatur kolonne beskriver om dig og din virksomhed. Underskrift kolonne er kolonnen i slutningen af artiklen, at forfatteren af artiklen kan skrive frit.

Men fra min personlige erfaring Send artikel til Indholdsannoncenetværk hjemmeside (“artiklen mapper” og “artikel annoncering lister”) fungerer kun for visse emne, at cater en masse publikum, såsom investeringer eller fitness.

For mere specialiseret emne kan du søge hjemmeside og nyhedsgrupper og sætte artiklen direkte til dem og bruge syndikerede hjemmeside som en ekstra trafik til dit websted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.