Forskellige materialer, der anvendes til tagdækning og fastsættelsen af omkostningerne for hver enkelt

Der er aldrig en struktur finder du, der mangler et tag; Det er en væsentlig del af huset eller bygning. En meget vigtig rolle at yde beskyttelse og husly ligesom væggene. Det skal være robust og holdbar endnu stilfulde. Mange en struktur er defineret ved deres tag. De kunne være lavet af et væld af materialer og deres design kan variere. Siden tidernes morgen, har man fundet forskellige måder med forskellige materialer til at bygge deres tag, hver med forskellige egenskaber og fordele og ulemper. Som flere materialer bliver opdaget med hver deres egne høje og lave punkter, de kan være meget nyttige i forskellige typer af placering afhængigt af vejr og placering.
Som med enhver bygning, boliger eller strukturelle projekter, der er mange aspekter, der påvirker den endelige afgørelse i hvilke materialer til brug for tagdækning og en af dem er omkostningerne. Her i denne artikel, vil du se fordelene og ulemper plus de gennemsnitlige omkostninger, da omkostningerne kan variere i forskellige stater, i brugen af forskellige materialer til tagdækning. Udgifterne til tagdækning nævnt heri denne artikel er udsat for nedbrydning af tagmateriale pr. hundrede kvadratfod. Husk, tagdækning omkostningerne kan tilføje op med arbejdskraft og andre materialer, der kræves for installation, dette henviser kun til tagmaterialer udnyttet.
Bygge dit drømmehus bygger på en række aspekter; der er placering, udformning, begrænsninger af området, budgettet og et væld af andre. Det er det samme med tag; du er nødt til at overveje en række elementer for at få den perfekte tag der passer til din smag. Dybest set er det overordnede design og materialer i strukturen samt placering og de lokale restriktioner. Her er nogle af de mere grundlæggende tagdækning anvendte materialer og tagdækning omkostninger til at overveje pr. hundrede kvadratfod.
De mest almindeligt anvendte tagmateriale udnyttes i dag er asfalt helvedesild. Denne form er helvedesild er kategoriseret i to; den økologiske og den ikke-økologiske (glasfiber). De er produceret i en bred vifte af farver og er bedømt af deres levetid og holdbarhed. De kan variere fra 20 til 40 år. Asfalt helvedesild kan tilpasses ved at give ekstra lag at give dem en anden skygge line. Mange asfalten rullesten producenter giver garanti på deres produkter, især hvis de certificerede tagdækkere installere dem. Asfalt helvedesild kan variere fra 30 til 35 dollars for hver hundrede kvadratfod.
En anden tagmateriale, der tager form af helvedesild er dem lavet af træ. Normalt, er træ helvedesild lavet af Western Red Cedar; grunden til dette er, at denne slags træ er meget modstandsdygtigt over for forfald og korrosion. Træ helvedesild kategoriseres i tre typer, et, to hvadkosteretnyttag.dk og tre. Den første type, nummer et, er mere anbefales for tagdækning fordi de er mere holdbare, den anden og den tredje er bedre for sidespor. De er normalt sælges tilspidsede og i forskellige størrelser. Træ helvedesild tagdækning omkostninger varierer fra 80 til 170 dollars.
En anden tagmateriale, der anvender træ fra cedertræ er træ ryster, tagmaterialer. De bruges til at give et naturligt look, de er enten savede eller hånd split. Dens forskellige look har en side med en uregelmæssig unikt look fra de andre, mens anden siden har en naturlig tyndere linje for en tilspidset Se. Træ shakes klassificeres efter deres vægt og deres størrelser. Tagdækning omkostninger for træ shake er fra 70 til 100 dollars for hver hundrede kvadratfod.
Den mest holdbare tagmateriale er lavet af ler eller beton. De kan påberåbes til at yde service fra 50 til 100 år. Den mest almindelige form er i halv-tønde eller lidt bølgepap form, men det er ikke ualmindeligt at finde flade eller koniske stilarter. Men på grund af deres vægt, ler eller beton tagmaterialer kan have brug for ekstra vægt i spær tilføjelse mere til tagdækning omkostningerne, som kan køre med tagmaterialer mellem 150 til 400 dollars per et hundrede kvadratfod område.

Leave a Reply

Your email address will not be published.