Fordelene ved alternativ medicin

Med det stigende antal mennesker påvirkes af nyopdagede kroniske degenerative sygdomme som AIDS og kronisk træthedssyndrom,

Er du bekymret for eller gad vide…

Er det muligt at bevare et godt helbred?

Hvad din krop skal fungere ordentligt?

Hvorfor konventionel medicin bliver mere kompliceret og dyrt og i nogle tilfælde blot ineffektiv?

Et stigende antal mennesker henvender sig til alternativ medicin og naturlige heling–enkle, traditionelle lavteknologiske metoder til at forebygge sygdomme og løse problemer i hverdagen.

Har du ubesvarede spørgsmål…

Hvorfor er folk strømmer til helsekostforretninger, med deres lotion og potions, og hvad holder dem går tilbage til mere?

Hvad skal gøre, hvis du eller nogen i din familie bliver syg?

Er disse behandlinger virkelig gamle koner eventyr eller kan de virkelig arbejde?

Selv mainstream læger begyndt at anbefale naturlige drugless behandlinger til at behandle både hverdagens klager og alvorlige sygdomme. Kosten ændringer, for eksempel, er blevet våben valg mod en række sygdomme, som ville have behandlet primært med receptpligtig medicin en generation siden.

Det er nu kendt, at mange forhold er forårsaget af forkert kost og kan vendes ved den rigtige kost. Hjertesygdom, kræft, vægtproblemer, gigt, diabetes, forhøjet blodtryk–de alle kan behandles til en vis grad med fødevarer.

Naturlige behandlinger findes i alternativ medicin er faktisk meget ældre end vestlige behandlinger som operationer og antibiotika. Eksperter anslår, at naturmedicin og Ayurveda, den traditionelle medicin i Indien, har været omkring 5.000 år.

Mange alternativ medicin retsmidler begyndte med videnskabelig forskning eller kliniske visninger rapporteret af læger arbejder med sikker, naturlige stoffer. Men vi lever i en generation nu, har været afskåret fra dette ældgamle

tradition for selvforsørgelse. Healing og sundhed pleje er blevet næsten-

-eksklusiv provinsen af behørigt licens læger.

Mens læger og andre fagfolk-er faktisk fantastisk at have omkring, er hvad er ikke så stor, når du ikke kan gøre noget uden dem.

Skulle vi være i stand til at gøre noget for at redde vores sundhed–måske endda vores liv–uden en læge?

Hvad sker der, når medicinsk hjælp ikke er så let tilgængelige?

Hvad sker der når manipulering simpelthen virker ikke?

Nogle af os gå til lægen efter lægen, og stadig ingen hjælp. Er der i slutningen af linjen?

Mens antibiotika have reddet millioner af menneskeliv, har de ikke rigtig løst nogle genopblussen af bakterier, der er at dreje i nye former, der ikke reagerer på konventionel behandling.

Der har været en reel ændring i den måde folk tænker på deres sundhed. Stigende sundhedspleje udgifter er en faktor i den seneste bølge af interesse i alternativ medicin. Mange mennesker er tiltrukket af alternative læger vægten på at behandle det hele menneske – krop, sind og ånd.

Vigtigst bruger nogle læger intensiv rådgivning kan hjælpe patienter finde ud af om aspekter af deres daglige liv, såsom job stress, ægteskabelige problemer, kost eller sove vaner kan være bag deres symptomer. I denne alder af forvaltes pleje og upersonlige gruppe praksis finder patienter denne individualiserede tilgang af alternativ medicin særligt tiltalende.

En af de vigtigste mål for alternativ medicin og naturlige heling er at bryde den onde cirkel af afhængighed og tillader folk at være mere kontrol over deres eget liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.