Bambus træ gulve Guide

Som et alternativ til traditionelle hårdttræ er bambus træ gulve en hurtigt voksende og trendy idé. Det bliver hurtigt gulvbelægning brunimprægnerede terrassebrædder valg for mange moderne boligejere. Bambusparketgulve er naturligvis dent resistente og så bærer særdeles godt.

Hvad er interessant ved bambus er at det ikke er faktisk et træ, det er en hurtigt voksende græs, der er blevet brugt i århundreder i bygningen. Bambus bliver kønsmoden i 3 til 5 år og skære stænglerne efter 3 ikke skade resten af anlægget, hvilket gør bambus en stor vedvarende ressource. De fleste andre træsorter tage 50 til 100 år, bambus aldrig mere end 5. Bambusparketgulve er magen til eg i dent modstand med meget mere formstabilitet end andre trægulve typer.

Bambusparketgulve leveres med både vandret og lodret korn, det har et lidt anderledes udseende end typiske hårdttræ. Normalt er det enten en lys gylden farve eller en mørkere gul skygge afhængig af finish. Først er den naturlige farve, bambus, andet er naturligt udseende men opnåede ved hjælp af en proces kaldet forkoksning. Begge er meget attraktiv.

Installation af bambus træ gulve er svarende til traditionelle trægulve. Det kan være naglet, ved hjælp af en sømpistol, limet til sub gulv, eller flød, installeret over krydsfiner, OSB, spånplade eller over en korrekt installeret strålende gulvvarme system. Bambusparketgulve er fremstillet på 6 til 9 procent vandindhold, så fugt ækvilibrering ikke er typisk påkrævet. Nogle installatører rapporterer problemer ved hjælp af regelmæssig gulv klammepistoler og i stedet bruge pneumatisk søm kanoner.

Hvis du leder efter noget andet end din hårdttræ gulvbelægning, give bambus en skud. Træet er rig og glat og ser flot ud i enhver type af hjem. Lad dit hjem starter en ny tradition med bambus i stedet for eg eller fyrretræ, gå til noget mindre almindelige og skiller sig ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.